Gomba keksz tej-, tojás- és cukormentesen
Ismét egy gyerekbarát kekszet hoztam, de mi felnőttek is nagyon
Ismét egy gyerekbarát kekszet hoztam, de mi felnőttek is nagyon
Minden karácsonykor készítek beiglit, korábban Limara receptjét, most pedig mentesen.
Évekig sütöttem ehetetlenül kemény mézeskalácsot, de a családom kitartó volt,
Igazi karácsonyi desszert a mézes puszedli. Férjem nagy kedvence. Dobozban
Karácsonyra hangolódva pozsonyi kiflit hoztam, finom dió töltelékkel. Igazából a
Hagyományos cukrász szeletet hoztam a Rigó Jancsit. Nagyon mutatós, vastag
20 cm-es tortaformába 12 szeletes Tészta: 15 dkg zabpehelyliszt (gluténmetes)
Gyors kókuszkockát szerettem volna készíteni, nem pont úgy sikerült, ahogy
Lassan megérkezik az ősz, bár az időjárás még nem ezt
Bevásárolni voltam, és megláttam egy cuki, csajos, rózsaszín szilikon piteformát.
Hozzávalók: 18-20 cm torta forma Tészta: két piskótát sütök külön, egy simát
Amerikából származó édesség, ami igazából maradék piskóta felhasználására találtak ki.
Valkó Veronika vagyok cukrász és közgazdász. Már a szülőházban magamba szívtam a torták és sütemények szeretetét. Miután gyermekeim megszülettek, utána rendszeressé vált, hogy én készítem a finomságokat. Lányomnál 4 évesen ételallergiát diagnosztizáltak, így meglévő családi és saját receptjeimet elkezdtem „mentesíteni”. Ezeket a recepteket osztom meg veled a blogomon.
Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le a legfrissebb receptekről, tudnivalókról!
Békéscsaba, Orosházi út 55.
Valkó Veronika
petronkastortaszalon@gmail.com
+36204343314